Herenstraat 48

Overzicht

Vraagprijs: € 225.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Breukelen
Badkamers: 0
Slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 79 m2
 
PDF: meetrapport-4.pdf

Omschrijving:

Karakteristiek winkelpand in het oude centrum van Breukelen, nabij De Vecht. Bouwjaar ca. 1850, Bruto VloerOppervlak (BVO) ca. 80 m2, bruto inhoud ca. 215 m3.

Het pand heeft een kantoor/winkelbestemming, met ruime openbare parkeergelegenheid tegenover het pand. 

In goed overleg met de gemeente zal het niet onwaarschijnlijk zijn om het pand volledig te kunnen gebruiken als woonruimte boven en beneden (koper dient dit zelf te onderzoeken bij de gemeente) 

Indeling:

Begane grond

Winkel-/verkoopruimte met hoog balkenplafond, hoge voor- en zijramen met vakverdeling. Voorzijde een ingang en aan de zijkant een ingang tot het pand. Keukenblok met vaatwasser en koelkast. Open spiltrap naar boven.

1e verdieping

Open ruimte met twee dakkapellen, toiletruimte en C.V.-opstelling. Deze verdieping is beperkt bruikbaar door zijn schuine kap. Aan de straatzijde is ruime kamer (ca. 4,5 x 2,5 m) met veel licht beschikbaar (nieuwe dakkapel 2008), goed te gebruiken als kantoor of werkruimte.

Huidige situatie:

De begane grond is verhuurd aan BrooklynBarber voor telkens 3 plus 3 jaar.

De verdieping staat momenteel leeg en kan door koper in gebruik worden genomen. Ook zijn er gegadigden die de verdieping graag willen huren.

Bijzonderheden:

De Herenstraat ligt in het centrum van het sfeervolle dorp Breukelen. Met op loopafstand diverse gezellige winkels, supermarkten, cafés en restaurants. Deze unieke locatie nabij De Vecht en de Loosdrechtse Plassen is zeer goed bereikbaar via de snelweg A2 en het bus- en treinstation in Breukelen.

Aantal m2:

Conform NEN-meting:

Bruto vloeroppervlakte (BVO) 79,80 m2

Verhuurbare vloeroppervlakte (VVO) 55,60 m2

Netto vloeroppervlakte (NVO) 54,12 m2

Bruto inhoud 215,00 m3


Overige informatie

Bedrijfsruimte:
Woonoppervlak: 79 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 0
Ligging: Centrum
Aantal kamers: 4
Te Koop: